GÅRDSFERIE

Vårt mål er å bringe folk ut i naturen for å oppleve det den har å by på. Hos oss er det et dyreliv litt utenom det vanlige.

I tillegg til høner, katter, hunder, påfugler og kaniner har vi elg og villsvin. For mange er det kanskje spennende nok å kikke inn til hønene for å finne egg til frokost?

en helt uvanlig GÅRDSFERIE

Det er godt tilrettelagte turområder på gården, og kanskje ønsker du å sove under åpen himmel? Vi kan by på en fin gapahuk hvor du kan montere hengekøya og sovne til bekkens brus og våkne til fuglekvitter når morgenen kommer sigende.

Selv om vi holder til ute i naturen, er det ikke langt unna til andre gode aktivitetstilbud. Det er et drøyt kvarter til Evje sentrum med kjøpesenter, spisesteder og masse butikker.

Derfra er det kort avstand til gokartbane, bowlinghall, , rafting, sykkelaktiviteter og mange nydelige naturperler oppover Setesdalen.

Naturen setter ingen grenser...
Det blir opptil en selv hvordan man bruker naturen, så lenge det er innenfor bærekraftige rammer. Vi har lagt opp til en del aktiviteter her på Viltgården som kan passe de fleste.
Det er ikke størrelsen....
Fantastisk mikrohus med topp komfort! Kom deg tettere på naturen uten å ofre komforten av å være hjemme. Vi samarbeider med Norske mikrohus og tilbyr deg å leie et fullt utrustet hjem, i naturlige flotte omgivelser.
Med utsikt til stjernene!
Vi tilbyr overnatting i vår fantastiske Dome som et alternativ for å oppleve Viltgården på nært hold. Vi setter ut senger etter bestilling.
Koselig jakthytte - enkel standard
Rett opp i heia ligger vår trivelige "Jegersbu" med soveplass til 3-4 personer. Her kan man leve hyttelivet slik man gjorde før i tiden -bare med lit bedre komfort.
Tilrettelagt område for camping
Vi driver ikke en vanlig campingplass, men det er muligheter for å parkere opptil 3 campingvogner/biler i nærheten av elginnhegningen.
Kunsten å sove under åpen himmel
Når du sover i en gapahuk så sover du utendørs, men du er forskånet for duggfallet som kommer i løpet av natta. Det gjør jo livet ganske mye mer behagelig.

Velg mellom norsk, tysk og engelsk for booking

Searching Availability...