KURS OG SAMLINGER

Viltgården ligger idyllisk til på Iveland i Agder, omtrent en times kjøring fra Arendal.

Gårdens hovedfokus er hundetrening, men vi tilbyr også en rekke aktiviteter og overnatting utenom det vanlige.

LEKE, LÆRE OG DELE

På viltgården kan vi bidra med tilrettelegging for flere typer selskaper. Vi kan bidra med enkel servering eller du kan tilrettelegge hele selskapet som du selv ønsker.  Viltgården jobber stadig med å utvikle en rekke aktiviteter for å kunne invitere instruktører og foredragsholdere gjennom hele året. Innholdet kan være alt fra dressur, sporarbeid, ernæring, hundemassasje, laserbehandling, valpetrening, osv.

PLANLEGGER DU ET SELSKAP?
I «Domen» vår er det fint plass til bordoppsett for 35-40 personer. Dette varierer etter bordoppsett, og når på året selskapet skal være. Ved tidligere arrangementer har vi satt opp servering utvendig i eget telt, noe som er blitt meget godt mottatt.

Vi har stort ute areal og kan tilby aktiviteter for hele familien.  For info send oss en henvendelse til post@viltgarden.no

KURS OG SAMLINGER
Viltgården har et tett samarbeid innen flere fagfelt med flere aktører rundt i landet.  Det er viktig for oss at kompetansenivået på kursene er på høyeste nivå, og sammen arbeider vi for at det stadig skal utvikles nye kurs og samlinger her på gården.

Et av våre egne kurs er «grunnleggende treningslære og atonomi». Dette er et samarbeid med Carmen Kadim fra Nordisk Hundemassasje skole og Jan Reinhertsen ved Seleverkstedet.

ETTERSØKINGSKURS
I samarbeid med Norges Jeger og Fiske Forbund i Agder holdes det årlig ettersøkingskurs her på Viltgården.

Påmelding skjer via NJFF sin nettside. Viltgården kan bidra med overnatting og kan bestilles direkte via denne nettsiden. Her kan du bruke kode «NJFF» for å få 20% rabatt på overnatting.  

Searching Availability...